El que vostè menjaAvailable in Apple Store Equilibri de calories Equilibri de calories Equilibri de caloriesEquilibri de calories
poma
nom

poma


ingredients
pomes ajuden a debilitar a causa de l'enorme quantitat de fibres contingudes en ells . suport el treball de l'estómac i els intestins . noves investigacions suggereixen que protegeixen contra el càncer . també són poderosos antioxidants promouen cos en general .
El producte és Alcalí
La categoria del producte fruita fresca ;
El producte és útil per estómac , ronyons , fetge, dents , ossos i medul·la , musculatura , ulls , cervell ;
Quilocalories per 100 grams El greix en 100 g . La proteïna en 100 grams hidrats de carboni en 100 grams Quantitat consumida per defecte ( grams )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
En el producte es van trobar :
intervé en la formació dels teixits humans del sistema immunològic impuls . . efecte favorable en la cicatrització de ferides . és extremadament útil per als atletes i persones amb activitat física .
considerat una cura per al càncer . recomana profilàctic seu ús regular en petites quantitats , igual que qualsevol altra vitamina .
nom : potassi
un element important implicat en el metabolisme humà . participa en el transport d'oxigen , així com en la separació de substàncies innecessàries del cos
dóna suport el lliurament d'oxigen en les cèl·lules i el cos i els rejoveneix , redueix la pressió arterial . també és útil per a la fatiga del cor .
necessària per al creixement i la reproducció . participar en el desenvolupament de cabell , les ungles i la pell . té un efecte beneficiós sobre la visió, fatiga ocular , prevé la inflamació en la cavitat oral , dóna suport a la digestió d'altres substàncies : hidrats de carboni , greixos i proteïnes .
promou el creixement . facilita el processament dels hidrats de carboni . manté el funcionament normal del sistema nerviós , músculs i el cor .
nom : calci
enforteix els ossos i les dents . que participen en altres funcions orgàniques vitals . l'escassetat de l'element pot portar a conseqüències greus per l'esquelet i el funcionament normal del cos .
Sense ingredients perillosos trobats