E407 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër :

carrageenan

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Ulcerat dhe kancer .
koment : Marrë nga alga deti . Kohët e fundit demonstruan marrëdhëniet e saj me kancerin , që prej trajtimit me oksid etileni ( që do të përdoret për sterilizimin e ftohtë e produktit ) është formuar nga chlorohydrin etilenit , i cili është shumë kancerogjene aktivitet . Ka edhe pronat toksike të lidhur me ulceration dhe
produkt Count përbërësit
торт "ночное рандеву", 1100 г (0) (29)
русская оригинальная престиж, 1300 г (0) (9)
cortina lody o smaku tiramisu z koktajlem tiramisu oblane czekoladą mleczną 95 ml (0) (10)
snickers mini 10 kpl (0) (9)
Наложена баница (0) (14)
Magic classic (0) (10)
wave (0) (2)
кайма (0) (5)
7613033428289 (0) (7)
сандвич от сладолед с аромат на ванилия, какаов сладолед и какаови бисквити (0) (17)
1 - 10 nga totali 2422