Çfarë ju haniAvailable in Apple Store Balanca kalori Balanca kalori Balanca kaloriBalanca kalori
emër

kthesë vegjetale -500 - g udhëkryq


përbërësit
bollgur gruri durum e cilësisë së lartë, spinaq i thatë * 4 %, 4 % ** karrota dehidratuar , fasule thatë gjelbra 4 % *** , paste dyfishtë domate 3 % ** . Burimi : http : // Bota openfoodfacts . . org
Produkt barcode '3560070636877 ' është prodhuar në Francë .
Produkt shkakton sëmundjen e mëposhtme : sëmundjet kardiovaskulare ;
barcode Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
3560070636877
350.00 1.50 12.50 68.00 100.00
Në produkt u gjetën :
Nuk ushqyesve gjenden .
E123 (E 100-199 ngjyra)
emër : Amaranth
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Çon në hyperactivity në fëmijët
koment : Banned në SHBA, Rusia , Austria dhe Norvegjia . Përgatitur nga bimët barishtore e familjes Amaranthaceae . përdorura në ëmbëlsira, fruta mbushjet salcë , kristale xhelatinë . A mund të provokojnë një sulm të astmës , ekzemë dhe hyperactivity . Në disa kafshë eksperimente duke shkaktuar dëm
- (E 900-999 Tjetër)
emër : kripë
grup :
paralajmërim : të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
koment : përdorimin e tepruar e kripës çon në sëmundjet kardiovaskulare, sëmundje të syve , si dhe përkeqësimin e përgjithshëm të shëndetit të .