Çfarë ju haniAvailable in Apple Store Balanca kalori Balanca kalori Balanca kaloriBalanca kalori

Десерт Liegeois шоколад со сливками 175 гр.


përbërësit Translate në anglisht
сыворотка, сливки 10%, сахар, обезжиренное молоко, модифицированный крахмал, пшеничный крахмал, обезжиренный порошок какао, твердые растительные жиры, сироп глюкозы, пищевой желатин, стабилизаторы E407, E412, эмульгаторы E472b, E472c, E481, ароматизатор натуральный и идентичный натуральному, взбито азотом
Code '40338453 ' nuk është sipas EAN - 13 standarde .
Produkt shkakton sëmundjen e mëposhtme : kancer , sëmundjet kardiovaskulare - zemra dhe sistemi kardiovaskular ;
barcode Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
40338453
4.00 3.50 1.40 3.50 100.00
Në produkt u gjetën :
Nuk ushqyesve gjenden .
E407 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : carrageenan
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Ulcerat dhe kancer .
koment : Marrë nga alga deti . Kohët e fundit demonstruan marrëdhëniet e saj me kancerin , që prej trajtimit me oksid etileni ( që do të përdoret për sterilizimin e ftohtë e produktit ) është formuar nga chlorohydrin etilenit , i cili është shumë kancerogjene aktivitet . Ka edhe pronat toksike të lidhur me ulceration dhe
E412 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : çamçakëz guar
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Mund të shkaktojë të përzier, vanitet dhe dhimbje .
koment : Marrë nga fara e Cyamoposis tetragonolobus , një bimë e rritur në Indi . Përdoret për të ushqyer bagëtinë në Shtetet e Bashkuara . Mund të shkaktojë të përzier, vanitet dhe dhimbje . Ul nivelin e kolesterolit në gjak .
- (E 900-999 Tjetër)
emër : Shurup fruktoza - glukozë
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
koment : Jep trupit me vetëm kalorive pa minerale , vitamina dhe ushqyesve të tjera .
- (E 1000 - 1599 kimikatet shtesë)
emër : Aromë artificiale
grup : i dyshimtë
paralajmërim : Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
koment : Rrjedhin nga kimikatet në një laborator dhe kanë absolutisht asnjë vlerë ushqyese . Çdo aromë artificiale në industrinë ushqimore të ketë disa efekte të dëmshme në shëndetin .
E472b (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : Esteret e acidit laktik
grup : i sigurt ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E472c (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : Esteret e acidit citric
grup : i sigurt ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E481 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : Sodium stearoli - 2 - lactylate
grup : i sigurt ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E941 (E 900-999 Tjetër)
emër : azot
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret në ngrirje dhe vakum produkteve . Sipas të dhënave të tanishme është e sigurt .