E460 (Е 400-499 Гуми, згуснување, стабилизатори и емулгатори)
име :

целулоза

група : сомнителни
предупредување : Цревни проблеми . забрането за деца !
Коментари : Нема докази за несакани дејства .
производ Број состојки
торт "ночное рандеву", 1100 г (0) (29)
торт "рио", 1 кг (0) (16)
Наложена баница (0) (14)
Тимс Кифлички (0) (13)
кроасан с аромат ванилия и череши (0) (15)
сандвич от сладолед с аромат на ванилия, какаов сладолед и какаови бисквити (0) (17)
кифлички с пълнеж с вкус на ванилия (0) (12)
сладкиш с какаов маслен крем (0) (20)
кроасан с какаов Лешников пълнеж (0) (21)
кроасан с пълнеж аромат карамел (0) (13)
1 - 10 од вкупниот 697