E461 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër :

metilcelulozë

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Problemet e zorrëve . ndaluara për foshnjat !
koment : Mund të shkaktojnë fryrje dhe përçueshmëri çrregullime në traktin gastrointestinal .
produkt Count përbërësit
dietë koks
dietë koks (1) (19)
dr pepper® ( i vogël )
dr pepper® ( i vogël ) (0) (11)
dietë dr pepper® ( i vogël )
dietë dr pepper® ( i vogël ) (1) (21)
sprite
sprite (0) (13)
dietë dr pepper® ( fëmijë )
dietë dr pepper® ( fëmijë ) (1) (21)
dietë dr pepper® ( i madh )
dietë dr pepper® ( i madh ) (1) (21)
dietë dr pepper® ( medium )
dietë dr pepper® ( medium ) (1) (21)
dr pepper® ( fëmijë )
dr pepper® ( fëmijë ) (0) (11)
dr pepper® ( i madh )
dr pepper® ( i madh ) (0) (11)
Кроасан с пълнеж с ванилов аромат и с портокалов пълнежКроасан с пълнеж с ванилов аромат и с портокалов пълнеж (0) (20)
1 - 10 nga totali 433