- (E 1000 - 1599 kimikatet shtesë)
emër :

Aromë artificiale

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
koment : Rrjedhin nga kimikatet në një laborator dhe kanë absolutisht asnjë vlerë ushqyese . Çdo aromë artificiale në industrinë ushqimore të ketë disa efekte të dëmshme në shëndetin .
produkt Count përbërësit
Pfannenschmaus KäsespätzlePfannenschmaus Käsespätzle (0) (4)
Blistex - Med Lip Care LippenbalsamBlistex - Med Lip Care Lippenbalsam Samuel (0) (4)
Vaccine Vaccine напиток "ehrmann эрмигурт" "клубника - банан", 1,2% 420г. (0) (6)
Red bullRed bull energy drink Red bull (0) (7)
Млечен шоколад с алпийско мляко (0) (6)
Сладолед с Орео парченца (0) (10)
Vegetarische Fleischwurst (0) (4)
Бисквити с тъмен шоколад (0) (7)
Млечен шоколад с шам фъстък (0) (5)
Мюсли бисквити боровец портокал и тъмен шоколад (0) (7)
1 - 10 nga totali 31273