Што ви се јаде - за идејата

Сакате да знаете што има ефекти на храната што ја купуваат и јадат секој ден, без да имаат медицинска степен или да научат броеви и условите на состојки? Ако е така овој сајт /апликација ќе ви помогне да се разбере. Скенирајте или да си најдете производот кој се заинтересирани и ќе бидете изненадени она што го содржи.


текст со опис на идејата