E450 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër :

Difosfat

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
produkt Count përbërësit
kakao biskota Homeland
waffles me krem puro leshniko-kakaov
Chups patate me salcë Doner
biskota Mëngjesi
(0)|(17) Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
Metabisulphite kaliumi
Me alkool rrit hangover
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
polyphosphate
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Amonit bikarbonat
Siklet i mundshëm stomak
acid sulfurik
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
hidroksid kaliumi
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
lutein
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat sodium
Marrë në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Bikarbonat natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
sulfat kaliumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
hidrogjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat distarch
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
acidifikues - zëvendësues acetik
përtypet çamçakëz Orbit akull profesional polar
(0)|(22) Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
gomë arabike
Është e mundur të shkaktojë alergji .
Acesulfame -K
Kjo mund të jetë një kancerogjen .
aspartame
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
Brilliant Blue FCF
Rreziku i Alergjia
sorbitol
Efekt laksativ !
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
polyphosphate
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
xylitol
Problemet e mundshme e stomakut
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
dioksid titaniumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
argjend
Shmangni përdorimin .
Lecithin
Doza e lartë mund të çojë në çrregullime të stomakut, oreks shtypjen , dhe djersitje të rënda .
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
glicerinë
Në sasi të mëdha të çon në dhimbje koke , etje , vjellje, dhe nivele të larta të sheqerit në gjak .
dyllë blete
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
dylli carnauba
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
oksigjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
polydextrose
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat distarch
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
coffee-mate
(0)|(20) Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
triphosphate
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
polyphosphate
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Hidrolizë . karboksimetilceluloze
Problemet e zorrëve . ndaluara për foshnjat !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
lutein
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
acid citric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Sildenafil natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat sodium
Marrë në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
fosfateve kalium
Marrë në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
Gliceride të acideve yndyrore
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Esteret e mono / acidit diacetylated tartaric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
silicë
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
dyllë blete
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
hidrogjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat distarch
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
makarona thatë mënyrë e ëmbël - karamel
Мляко Humana 3 10м.+ 300гр.
Суха паста с ванилов крем - Престиж
1 - 10 nga totali 4291