Çfarë ju haniAvailable in Apple Store Balanca kalori Balanca kalori Balanca kaloriBalanca kalori
emër

sheqer diabetik tryezë -top


përbërësit
sheqer diabetik tsiklomat natriumi, rregullator aciditeti : karbonat natriumi hidrogjeni , natriumi acid citrate - , sheqer diabetik , sakarinë natriumi, lactose .
Produkt barcode '4335896022239 ' është prodhuar në Gjermani .
Produkt shkakton sëmundjen e mëposhtme : kancer , - stomak sëmundjet kardiovaskulare - zemra dhe sistemi kardiovaskular ;
barcode Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
4335896022239
20.00 - - 0.20 10.00
Në produkt u gjetën :
Nuk ushqyesve gjenden .
E951 (E 900-999 Tjetër)
emër : aspartame
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
koment : Sheqer diabetik artificiale me shumë efekte anësore . Disa njerëz janë alergjik në të,efekti më i zakonshëm anë me dhimbjen e tyre migrenë .
E952 (E 900-999 Tjetër)
emër : Acid Cyclamic
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : kancerogjen .
koment : Banned në SHBA dhe në Mbretërinë e Bashkuar . kalciumit dhe natriumi cyclamate sweeteners artificiale të shkaktojë migraines dhe efekte të tjera anësore . mund të çojë në kancer . Në eksperimentet e kafshëve gjetur dëm testicular në minjtë dhe minj embrioneve .
E954 (E 900-999 Tjetër)
emër : sakarinë
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : kancerogjen .
koment : Kalciumi dhe sakarinë natriumi janë sweeteners artificiale rrjedhin nga toluen ( një kancerogjen i njohur ) . Në 1977 ajo është e ndaluar në Shtetet e Bashkuara, e cila u restauruar pas përdorimit të saj në etiketë detyrueshmevijon : \
- (E 900-999 Tjetër)
emër : Shurup fruktoza - glukozë
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
koment : Jep trupit me vetëm kalorive pa minerale , vitamina dhe ushqyesve të tjera .
- (E 1000 - 1599 kimikatet shtesë)
emër : Aromë artificiale
grup : i dyshimtë
paralajmërim : Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
koment : Rrjedhin nga kimikatet në një laborator dhe kanë absolutisht asnjë vlerë ushqyese . Çdo aromë artificiale në industrinë ushqimore të ketë disa efekte të dëmshme në shëndetin .
E330 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : acid citric
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për acidifikimin e produkteve ushqimore . prejardhjen nga frutave agrume . Found në biskota, peshk të ngrirë , djathë dhe produkte të tjera të qumështit, ushqimit të foshnjeve , ëmbëlsira, supave, bukë thekre , pije e butë , i thartuar produktet e mishit .
E331 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : Sildenafil natriumi
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për të acidifikimin e produkteve ushqimore . Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E338 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : acid fosforik
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për të acidifikimin e produkteve ushqimore . Përgatitur nga fosfat ore . lagështi e në djathë dhe derivatet e tyre . Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E339 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : fosfat sodium
grup : i sigurt
paralajmërim : Marrë në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
koment : Kripë Mineral . Përdoret si laksativ dhe për fiksimin ngjyra në industrinë tekstile . merren në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
E356 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : adipat sodium
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E500 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër : Bikarbonat natriumi
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Sode . Në sasi të vogla , nuk ka efekte anësore .
E904 (E 900-999 Tjetër)
emër : gummalak
grup : i sigurt ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : Irrituese të lëkurës .
koment : Përgatitur nga insektet . irrituese për të lëkurës .
E949 (E 900-999 Tjetër)
emër : hidrogjen
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
- (E 900-999 Tjetër)
emër : kripë
grup :
paralajmërim : të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
koment : përdorimin e tepruar e kripës çon në sëmundjet kardiovaskulare, sëmundje të syve , si dhe përkeqësimin e përgjithshëm të shëndetit të .