E624 (E 600-699 shije dhe enhancers shije)
emër :

monoammonium glutamate

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Mos e merrni nga foshnjat !
koment : Salt zëvendësim .
produkt Count përbërësit
Maggie - mani i vogël sekret për spageti Bolognese
pulave të ngrira
EISMANN - knoblauch-kräuterbutter-baguette
\
(0)|(18) nitrat natriumi
Kancerogjen !
tragacanth
Është e mundur të shkaktojë alergji kontakti .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
erythrosine
shkakton ndjeshmëri
acid sorbic
Ngacmues mundur të lëkurës
nitrat natriumi
Mund të shkaktojë iritim të syve dhe të lëkurës , gulçim , marramendje dhe dhimbje koke , të dëmshme nga mbytje .
acid glutamik
Mos e merrni nga foshnjat !
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
monoammonium glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
acid Askorbik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
ascorbate sodium
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
acid erythorbic
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
erythorbate sodium
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
maltodextrin
Të shmanget nga njerëz me intolerancë gluten .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
Maggi magji asia kokë çastit pulë rostiçeri
(0)|(18) Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
çamçakëz guar
Mund të shkaktojë të përzier, vanitet dhe dhimbje .
çamçakëz guar
Është e mundur të shkaktojë alergji .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
hidroksid kaliumi
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
acid glutamik
Mos e merrni nga foshnjat !
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
monokaliumi glutamate
Mund të shkaktojë të përzier, të vjella , diarre , dhimbje stomaku .
monoammonium glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
butyl hydroquinone
Mund të shkaktojë të përzier, të vjella, jerm .
Bikarbonat natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
karbonat kaliumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
gluconate natriumi
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
oksigjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
maltodextrin
Të shmanget nga njerëz me intolerancë gluten .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
Maggi perencah kari
(0)|(22) tragacanth
Është e mundur të shkaktojë alergji kontakti .
niseshte acetiluar
A mund të shkaktojë diarre
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
acid glutamik
Mos e merrni nga foshnjat !
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
monoammonium glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
acid Guanylic
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Disodium guanylate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
dikaliumi guanylate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
guanylate kalcium
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
acid inosine
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
disodium inosinate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
riboflavin
Maja Natural bojë
karamel plain
Për fëmijët është veçanërisht i dëmshëm . A mund të shkaktojë hyperactivity .
acid citric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
polydextrose
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
Maggi 5-minuten-terrine thai-suppe e gjelbër
(0)|(17) tragacanth
Është e mundur të shkaktojë alergji kontakti .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
Cochineal
Alergjia , intoleranca ata ndanë ngjyrë
acid glutamik
Mos e merrni nga foshnjat !
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
monoammonium glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
acid Guanylic
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Disodium guanylate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
acid inosine
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
disodium inosinate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
acid citric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
maltodextrin
Të shmanget nga njerëz me intolerancë gluten .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
Maggi supë vietnamese rosë
(0)|(18) Amaranth
Çon në hyperactivity në fëmijët
propyl
Ekzemë , probleme të stomakut
Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
Agar
Kujdes !
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
Cochineal
Alergjia , intoleranca ata ndanë ngjyrë
acid glutamik
Mos e merrni nga foshnjat !
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
monoammonium glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
acid Guanylic
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Disodium guanylate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
acid inosine
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
disodium inosinate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
gluconate natriumi
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
maltodextrin
Të shmanget nga njerëz me intolerancë gluten .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
MeiTai kerri pule
nasi Goreng gjellë Indonesian oriz
1 - 10 nga totali 485