Алергени


име Брои храна
млеко 9819
кикирики 1088
дрвни ореви | бадем | орев | кашу | шамфъстък 2896
соја 2910
јајца | белка смес 3205
глутен 644
аспирин 0
контактна алергија 0
манитол | e421 136