E321 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër :

Butiluar HYDROXYTOLUENE ( BHT )

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Migrenë dëmtojë mëlçinë
koment : Marrë nga nafta . Shih përshkruhet edhe për E 320 .
produkt Count përbërësit
mama nxehtë dhe shije djegëse
mama aromë kimchi
(0)|(19) Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
Butiluar HYDROXYTOLUENE ( BHT )
Migrenë dëmtojë mëlçinë
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
karboksimetilceluloze
Problemet e zorrëve . ndaluara për foshnjat !
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
Disodium 5'- ribonucleotides
Mund të çojë në skuqje të lëkurës itchy 30 orë pas miratimit të tij .
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
karamel plain
Për fëmijët është veçanërisht i dëmshëm . A mund të shkaktojë hyperactivity .
Piper i kuq ekstrakt
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
acid citric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
acid sucinik
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Bikarbonat natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
karbonat kaliumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
silicë
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
oksigjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
mi pjatë Goreng i petë çastit
pancit kanton
(0)|(19) propyl
Ekzemë , probleme të stomakut
Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
Butiluar HYDROXYTOLUENE ( BHT )
Migrenë dëmtojë mëlçinë
çamçakëz guar
Mund të shkaktojë të përzier, vanitet dhe dhimbje .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
sorbate kalium
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
Disodium guanylate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
disodium inosinate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
karamel plain
Për fëmijët është veçanërisht i dëmshëm . A mund të shkaktojë hyperactivity .
acid citric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Bikarbonat natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
karbonat kaliumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
oksigjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
SATORI - hajvan rostiçeri shijshme me mish pule
(0)|(21) Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
Butiluar HYDROXYTOLUENE ( BHT )
Migrenë dëmtojë mëlçinë
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
alumin
Shmangni përdorimin .
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
triphosphate
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
polyphosphate
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
monosodium Glutamate
Mos e merrni nga foshnjat !
Disodium guanylate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
disodium inosinate
Të shmanget nga asthmatics dhe njerëz me përdhes !
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
Piper i kuq ekstrakt
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
acid fosforik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
saharoze
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Bikarbonat natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
karbonat kaliumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
oksigjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
hidrogjen
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat distarch
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
Menthos pure fresh
mamee oriental noodles beef flavour Nouilles orientales arôme de boeuf - 85 g - Mamee
Жевательная резинка Dirol senses Mega Mystery 13.5 гр.
Instantnudeln mit Hühnerfleischgeschmack
Lucky me! Pancit Canton
1 - 10 nga totali 241