производ Број состојки
карфиол (10) (0)
грејпфрут (8) (0)
лубеница (7) (0)
банани (12) (0)
авокадо (10) (0)
аспарагус (10) (0)
леќа (13) (0)
домат (5) (0)
јаболко (7) (0)
зелка (4) (0)